De-Gymles staat voor vernieuwing en creativiteit
Circle Image

Erik Meulman

Mijn motto: "Creativiteit maakt de les LO"

De-Gymles verzamelt de leukste spellen en video’s op één centrale plek.

Tof dat op onze website bent!
Lees hieronder over het ontstaan en onze missie.

Als ALO student en met name in mijn laatste jaar miste ik een plek met ideeën voor stage. Internet had veel te bieden maar het zoeken naar nieuwe inspiratie kost veel tijd. De talloze sites en lange teksten zijn niet efficiënt. Met die gedachte is het idee ontstaan om een platform te ontwikkelen. Een verzamelplek vol met spellen voor jouw gymles, BSO of buiten.

Na mijn afstuderen heb ik mij volledig gericht op het lesgeven. Ik ben spellen gaan verzamelen en ruim 1,5 jaar geleden heb ik de eerste spelvideo gedeeld op facebook. Met meer dan 28.000 volgers op social media geldt De-Gymles als een bron van inspiratie voor studenten, docenten en andere sportliefhebbers. Het is mooi om creativiteit te delen en hen te inspireren met nieuwe ideeën.

Ruim een jaar geleden heb ik de stap gemaakt om samen met een collega de website te maken. We zijn in gesprek gegaan met studenten en docenten in het werkveld. Daardoor hebben we een omgeving kunnen creëren afgestemd op jouw wensen! Een overzichtelijke website en eenvoudig in gebruik. Een verzamelplek vol gave spellen en video’s. Voor PO, VO, BSO en Buiten. Een filtersysteem met slimme zoekfuncties zodat je gericht kunt zoeken op leeftijd, speelduur, aantal spelers en meer. Handige spelkaarten, weinig tekst en mooie video’s om direct toe te passen. We besteden ook aandacht aan de digitale ontwikkelingen het bewegingsonderwijs. We hebben verschillende apps getest en geven handige tips voor het gebruik in jouw lessen. Ben je op zoek naar een andere werkplek? Ook daar is aan gedacht. Bekijk onze vacatures en wie weet vind jij je nieuwe baan! Ons doel is om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Maak een gratis demo account aan en bekijk 8 gratis spellen op je persoonlijke pagina. Wil je toegang tot alle spellen en video’s? Upgrade je lidmaatschap naar basis of plus en vind een jaar lang de leukste ideeën. Alles op één centrale plek! Word ook lid van De-Gymles en blijf creatief! Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Groet,
Erik Meulman

Docent Lichamelijke Opvoeding
Afgestudeerd in 2011.

keyboard_arrow_up