Good2Move beweegt met je mee
Koen, Wietse en Erik

Koen, Wietse en Erik


Good2Move: de beste app en digitale ondersteuning voor jouw les!.

Hoi! Wij zijn Koen, Wietse en Erik. Leuk dat je op onze website bent! Onze passie voor lesgeven, bewegend leren en ondernemen heeft ons bij elkaar gebracht. We vertellen je graag meer over het ontstaan van Good2Move, onze missie en visie!

Good2Move is ontstaan door een samensmelting van De-Gymles.nl en de LO-app. Twee mooie platformen gericht op het innoveren van (digitale) lesondersteuning in het bewegingsonderwijs. Na een ontwikkelperiode van ruim een jaar zijn beide platformen begin 2020 formeel samengevoegd tot Good2Move. It’s good to move; om in beweging te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen. We hebben onze krachten gebundeld en het beste samengebracht in een nieuwe unieke app voor het bewegingsonderwijs.

De-Gymles.nl is in 2017 opgericht door Erik Meulman en specialiseerde zich met name in het samenbrengen en digitaliseren van sport- en spelideeën, voor PO, VO, BSO en Buitenschoolse aanbieders. Kenmerkend voor het platform was supersnel zoeksysteem met handige filters. De LO App is in 2015 opgericht door Wietse Siemerink en Koen Kockmann en specialiseerde zich met name in een digitale app, hun eigen LO APP. Kenmerkend voor het platform was ondersteunend lesmateriaal en het verzorgen van workshops gericht op digitalisering.

Voor de ontwikkeling van het nieuwe Good2Move platform zijn we een samenwerking aangegaan met Nijha! Na de eerste gesprekken ontstond bij beide partijen een positief gevoel. Nu ruim een jaar later blijkt deze mooie samenwerking een schot in de roos. Naast de financiële steun hebben we regelmatig meetings over bedrijfsvoering, strategie, innovatie en ontwikkeling. We maken elkaar sterker en samen willen we meer kinderen aan het bewegen krijgen!

Good2Move beweegt met je mee! Het is onze missie om jullie te ondersteunen in het organiseren van bewegen en aanbieden van uitdagende lessen. We blijven innoveren om beter bewegen te stimuleren. Met het bieden van een unieke app en veel tools kan het organiseren van bewegen vereenvoudigd worden, met het resultaat meer en gevarieerder beweegtijd voor kinderen. Dit begeleiden we met workshops. Wij staan voor vernieuwing en het delen van kennis. Kies ook voor de beste (digitale) ondersteuning in jouw les!

We wensen je veel plezier en alle gemakken toe met Good2Move!

Sportieve groet,
Team Good2Move

Erik Meulman, Koen Kockmann en Wietse Siemerink

keyboard_arrow_up